Ћирилизатор / Ćirilizator

Аутоматски пребаците српске сајтове са латинице на ћирилицу

Како Ћирилизатор ради?

Ћирилизатор је проширење (екстензија) за веб прегледаче која вам омогућава да једним кликом укључите или искључите пресловљавање жељених сајтова са латинице на ћирилицу.

Када је Ћирилизатор укључен за одређени сајт, све странице на том сајту биће аутоматски пребачене на ћирилицу током текуће и свих народних посета.

Одмах по инсталирању, Ћирилизатор је аутоматски укључен за неке од најпопуларнијих домаћих новинских сајтова и огласника.

Ко може да користи Ћирилизатор?

Ћирилизатор је тренутно доступан за кориснике следећих browser-a: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, независно од оперативног система.

Коришћење Ћирилизатора је потпуно бесплатно.

Како да инсталирам Ћирилизатор?

Ово проширење можете инсталирати са неког од следећих сајтова, зависно од прегледача који користите:

Уколико желите да Ћирилизатор користите и на својим Андроид мобилним телефонима, верзија за Google Chrome се може инсталирати у оквиру апликације Kiwi Browser. Ова апликација је веома слична Chrome-у који постоји и за мобилне уређаје, али за разлику од њега подржава инсталирање проширења.

Нажалост, за кориснике чији мобилни телефони користе iOS оперативни систем, екстензија још увек није доступна.

Пронашао сам грешку или имам предлог за унапређење

Све своје сугестије или примедбе можете послати на следећу адресу: jovan+cirilizator@turanjanin.net.

Ћирилизатор је софтвер отвореног кода - можете погледати како ради или се укључити у даљи развој на следећем линку: https://github.com/turanjanin/cirilizator.

Како да пресловим само део текста?

Уколико желите да пребаците само део одређеног текста са латинице на ћирилицу или са ћирилице на латиницу, посетите Конвертор са латинице на ћирилицу.